TANDTECHNIEK MIDDEN NEDERLAND

Wat maakt TTMN een unieke partner?

Allereerst kunt u bij ons terecht voor alle gangbare tandtechnische werkstukken. Wij maken met veel plezier werkstukken voor implantologie, kroon en brugwerk en prothetiek.

Daarnaast hebben we sinds 2021 een intensieve samenwerking met Breuklander mondzorg+ waardoor we tandheelkunde en tandtechniek verder kunnen integreren. U kunt hier direct van profiteren door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze kennis op het gebied van Reconstructieve Tandheelkunde.

Hoe is TTMN ontstaan?

TTMN is in 2012 in Barneveld opgericht. Door bij TTMN een goede service te bieden, maatwerk te leveren en hoge kwaliteit na te streven heeft het bedrijf een snelle groei doorgemaakt en is TTMN een bekende speler geworden op de markt. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn is TTMN in 2018 verhuisd naar een nieuwe locatie in Ede waar we ook twee behandelkamers hebben ingericht om patiëntenzorg te kunnen verlenen voor onze klanten.

Compleet laboratorium

TTMN is een vooruitstrevend laboratorium voor reconstructieve tandheelkunde, kroon en brugwerk, implantologie en prothetiek. Met veel plezier werken wij volgens de kernwaarden:

kwaliteit | samenwerking | efficiëntie | duidelijkheid