WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

Betrouwbaar en betrokken

TTMN is een vooruitstrevend laboratorium voor reconstructieve tandheelkunde, kroon en brugwerk, implantologie en prothetiek. Met veel plezier werken wij volgens de kernwaarden kwaliteit, samenwerking, efficiëntie en duidelijkheid samen aan de werkstukken van uw patiënten. Daag ons uit met uw casus, verras ons met uw vragen en prikkel ons om te blijven ontwikkelen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over ons bedrijf.

RECONSTRUCTIEVE TANDHEELKUNDE

Complexe mondsituaties vragen om een teambenadering van tandarts en laboratorium. Wij staan u graag bij in dit proces. Of het nu om een digitale planning gaat of een analoge benadering, wij staan voor u klaar!

IMPLANTOLOGIE

TTMN vervaardigt boormallen, kroon en brugwerk en prothetiek op implantaten. Alle bekende merken kunnen door ons verwerkt worden en wij kunnen zelfs de chirurgische behandeling voor u organiseren.

KROON EN BRUGWERK

TTMN beschikt over een breed scala aan kroon en brugwerk producten om de meest geschikte procedure te volgen. Kiest u, of wij? Het team denkt actief mee om zo een topresultaat te leveren aan uw patient. Frontwerk bakken wij graag voor u af tijdens de pasafspraak op het laboratorium.

DIGITALE TANDHEELKUNDE

Als partner van 3 Shape beschikken wij over alle apparatuur en software om een volledig digitale workflow voor kroon en brugwerk, implantologie, reconstructieve tandheelkunde en splints uit te voeren. Bij prothetiek gaan de digitale ontwikkelingen snel. De eerste digitale prothesen zijn inmiddels een feit.

PROTHETIEK

Wij produceren alle uitneembare voorzieningen en kunnen u bijstaan met een KPT medewerker op locatie. Daarnaast hebben we de eerste immediaat prothesen geprint. Een mooie nieuwe aanvulling op het klassieke werk.