IMPLANTOLOGIE

“Door de bomen het bos niet meer zien”

Het aantal aanbieders van implantaten en de hoeveelheid onderdelen en materialen is tegenwoordig gigantisch en vraagt toewijding van ons team om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Wij kiezen graag voor kwaliteit en continuiteit en zien dat onze klanten dat ook doen. Wij hebben sterke partnerships met o.a. Straumann, Camlog en Zimmer.

Digitalisering binnen implantologie is niet meer weg te denken en biedt direct een groot voordeel voor de tandartspraktijk als er met een intra-orale scanner gewerkt wordt.

Vaste kroon of brug

Digitaal of analoog, verschroefd of verlijmd, recht of gehoekt, monolitisch of opgebakken? Het kan allemaal.

Klikprothese

Een overkappingsprothese op implantaten in de bovenkaak of onderkaak? Wij zorgen dat de declaratie afgestemd is op de vergoeding van de verzekeraar. Wel zo prettig voor uw patiënt.

Frameprothese

Heeft u wel eens gedacht aan een afsteuning met een implantaat onder een frameprothese? Bij verlies van een pijler is dit een interessante optie om het frame te kunnen handhaven.

Chirurgie & Prothetiek

Zoekt u een verwijzer die de hele behandeling voor u uitvoert? TTMN kan de gehele behandeling voor u regelen: de machtigingsaanvraag, chirurgie, prothetiek, declaratie en nazorg.

Neem gerust contact op voor meer informatie

COMPLEET LABORATORIUM

TTMN is een vooruitstrevend laboratorium voor reconstructieve tandheelkunde, kroon en brugwerk, implantologie en prothetiek. Met veel plezier werken wij volgens de kernwaarden:

kwaliteit | samenwerking | efficiëntie | duidelijkheid